top of page
1f1e8-1f1ff_edited.png

Pořad "Napříč Afrikou" se přesouvá na Facebook

1f1ec-1f1e7_edited.png

“Across Africa” show is moving to Facebook live

Petr Janota

8. 4. 2021

1f1e8-1f1ff_edited.png

Po úspěšných pilotních třech dílech pořadu “Napříč Afrikou”, kdy se naši posluchači na Clubhouse seznámili s Ugandou, se přesouváme na Facebook. A jaký díl nás čeká příště?

1f1ec-1f1e7_edited.png

After the successful pilot of three episodes of the show "Across Africa", when our listeners got to know Uganda at Clubhouse, we are moving to Facebook. And what part awaits us next?

Ve čtvrtek 15. 4. 2021 od 18:30 se můžete těšit na našeho dalšího hosta, Alenu Machálkovou, která nám poví o tom, jak procestovala Afriku stopem na vlastní pěst.
Alena Machálková procestovala více než 80 zemí světa. Její srdce ale uchvátila Afrika. V roce 2018 zahájila neuvěřitelnou cestu napříč Afrikou, kdy stopovala sama z Kapského města skrz celý kontinent až do Evropy, kde zakončila svou výpravu.
Na svých cestách zakládá knihovny v rámci projektu Bookfeeding, ve kterém je spoluzakladatelkou. V Africe jich nyní stojí už 18. Připojte se k naší diskuzi ve čtvrtek na tomto odkazu: https://fb.me/e/1enQ2vNHR

On Thursday, April 15, 2021, from 6:30 pm, you can look forward to our next guest, Alena Machálková, who will tell us about how she hitch-hiked through Africa on her own.
Alena Machálková has travelled to more than 80 countries around the world. But Africa captured her heart. In 2018, she embarked on an incredible journey across Africa, tracking herself from Cape Town through the entire continent to Europe, where she ended her expedition.
On her travels, she founded libraries as part of the Bookfeeding project, in which she is a co-founder. There are now 18 of them in Africa. Join our discussion on Thursday at this link: https://fb.me/e/1enQ2vNHR

bottom of page